Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ми то си беше баш мрак ...

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Това отпред призрак ли е?
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Малко low-quality по мое мнение за осветляване, затова ето вариант набързо нахвърлен ако ти хареса може някой разбиращ от PS да я пооправи
        146 Boxer 1.6 '95 с климатик

Comment

• След толко много време - таблото ми понечи да показва скорост! Колегата LeoVinci смени един транзистор на платката и всичко заработи. За сметка на това, едната крушка която сменях е изгоряла .... и сега ше се пуля на някой осветен паркинг да я сменям, нема сън иначе. Събрах 4-5 табла покрай тая олелия, така че ще помагам, ако някой реши да се опълчи на тая чума.

Въпросната тръбичка дето върви по моста и влиза в барабаните, някой да знае за какво е ? Както се вижда от снимката, гърнето е имало среща с нея.
          Attached Files
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            Въпросната тръбичка дето върви по моста и влиза в барабаните, някой да знае за какво е ? Както се вижда от снимката, гърнето е имало среща с нея.
            Магистрала на спирачната течност ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Магистрала на спирачната течност ?
              Без въпросителната. Точно магистрала за задното дясно колело

Comment

След толко много време - таблото ми понечи да показва скорост! Колегата LeoVinci смени един транзистор на платката и всичко заработи. За сметка на това, едната крушка която сменях е изгоряла .... и сега ше се пуля на някой осветен паркинг да я сменям, нема сън иначе. Събрах 4-5 табла покрай тая олелия, така че ще помагам, ако някой реши да се опълчи на тая чума.

Ако е това,което мислиме със съни 2006,много скоро това гърне може да го усетиш и по тоя пън,дето му викаш глава.Нещо черно ми се вижда,като да е пластмасова тръбичка и ако е така не е магистралата за задните спирачки,но ако е метална и влиза в барабана е тя и я оправяй навреме!Иначе
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:46. Основание: хронична кретения
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Ако е това,което мислиме със съни 2006,много скоро това гърне може да го усетиш и по тоя пън,дето му викаш глава.Нещо черно ми се вижда,като да е пластмасова тръбичка и ако е така не е магистралата за задните спирачки,но ако е метална и влиза в барабана е тя и я оправяй навреме!Иначе
                  Не е пластмасова метална е. За спирачките явно, и е така премазана, че едва ли нещо успява да премине през нея
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                  Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                  Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                    Не е пластмасова метална е. За спирачките явно, и е така премазана, че едва ли нещо успява да премине през нея
                    Баш за него е. Сега се сетих, че маркучите отиват за лявото колело, и от там металната тръбичка по моста към дясното. Ясно, че задно дясно вече не спира, ами ако почне да шурти от там течност .... серем ти на незаводските гърнета
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Така а ако е метална и АКО е на спирачките може да я подмениш с МЕДНА тръбичка .
                      А и да не е на спирачките пак може да я подмениш с медна . На въпроса ти - А от къде да намеря медна тръбичка ? Joker - при всеки газаджия има .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

серем ти на незаводските гърнета
                        Е бива ли такъв речник от Модератор
                        И не си почерпил още за титлата

Comment

• Далеч не мисля, че тази дума е обидна или псувня, не знам що се захапахте за глупости Тръбата ше я напрайм, нема се притеснявате. Доколкото знам тази си е алуминиева.
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Тази заводски си е стоманена,но както забеляза съни става и с медна.Алуминиева...Ама защо ми изтри поста за лексиката в българския език и нужникарската тема
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Сменял съм,такова маркуче и се прави по поръчка.Матриала беше Халумин.Крисчо,нема се плашункаш,трудно се пробиват.По скоро виж си апарата на барабана сигурно е заминал.
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                              Alfa Romeo 33

Comment

• За хидравличната течност е със сигурност , не виждъм точно колко е премазана но както каза Йво е стоманена или поне доста здрава и твърда сплав която не раждясва !
                                Ако е мн смачкана може да се отреже да се сложи малко по голям диаметър който да влезе в двата срязани кравя и да се запой ще ти излезе много по евтино отколкото да смениш цялата !
                                П.С Вчера лягах да зяпам тоя датчик на скоростната ,че и на мен ми спря километражя , и той нали е капсулован та има някакви дупчици не симетрично разположени на върха му , можеби от стружки дето са хвъркали вашите така ли са ?
                                А проблема с крушките го решихме със светодиоди и съпротивления един излиза 50 ст има и готови но по 2 лв !
                                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Working...
                                X